smits kippen eieren
Niet kijken naar kostenreductie, maar opbrengstmaximalisatie!

Voedselbank Gilze-Rijen

Ted van der Lee, voorzitter van het bestuur van voedselbank Gilze-Rijen, zet zich ervoor in dat de ruim 100 gezinnen die klant zijn in onze gemeente voedselpakketten krijgen die aansluiten bij de bekende schijf van vijf.

'Wij streven ernaar om ook veel verse producten aan de voedselpakketten toe te voegen. Daarom zijn wij heel erg dankbaar dat we lokaal een producent van verse eieren bereid hebben gevonden voor de donatie van dagverse kwaliteitseieren. “ We zijn ontzettend blij dat Smits Bron van energie uit Rijen ons voor langere termijn wil voorzien van een kwaliteitsproduct dat zo veelzijdig is” zegt de voorzitter.
Smits Bron van Energie produceert dagelijks verse eieren, is innovatief en voorloper op het gebied van dierenwelzijn, hygiëne en milieu. Smits Bron van energie is op weg naar de productie van ‘het groenste ei van Europa’, een ei met de kleinste ‘foodprint’ dat op een diervriendelijke manier is geproduceerd en voorzien van alle keurmerken in de sector. Dat het bedrijf maatschappelijk betrokken is, mag duidelijk zijn; dit jaar doneert Smits Bron van energie 18.000 eieren die vrijwilligers van de voedselbank verspreid over het jaar mogen komen ophalen. 
Voedselbank Gilze-Rijen is de enige voedselbank in Nederland die met regelmaat de voedselpakketten verrijkt met verse eieren. 

De voedselbank is nog altijd op zoek naar donateurs uit de regio. Financiële ondersteuning is zeer welkom, maar ook donaties in houdbare én verse producten zijn dus heel erg welkom. Misschien kunt u ook iets betekenen voor de voedselbank Gilze-Rijen? Mail dan naar secretarisvbgr@gmail.com

Sponsor van het Alecto Cycling Team

Vanaf 2019 is Smits trotse sponsor van het Alecto Cycling team. ''Wat me vooral aantrok is de drive en samenwerking binnen het team, ik ben er dan ook trots op om komend seizoen hiervan deel uit te kunnen maken!'', aldus directeur Pieter Smits. 

Op dinsdag 5 februari vond de Alecto Cycling Teampresentatie 2019 plaats. Het Cycling team werd voorgesteld in tenue met Smits bedrijfslogo op de mouw! Met de teampresentatie is een vliegende start gemaakt van het seizoen. 

Volg de laatste ontwikkelingen van het Alecto Cycling Team via Facebook, Instagram of alectocycling.nl

SBB Erkend leerbedrijf

-->

Smits vindt het belangrijk dat zowel medewerkers als studenten mee kunnen werken en denken aan onze missie en visie. Bekijk hier welke mogelijkheden er worden aangeboden. 

TT Smits Cycling Team

TT Smits Cycling Team zomer 2018 in nieuw tenue gestoken! 

Bezoek de Facebook-pagina van Smits Cycling Team »

Villa Mol; Pietenhuis

Jaarlijks het huis van Sinterklaas en zijn Pieten.  Bezoek de website van Sinterklaas Gilze »

Freestyle Dancing Gilze

0161 45 41 74